Rólam / Acerca de

hor full lenght movie in hd formaA blogcím természetesen az országhatárokon belüli és kívüli irodalomra utal, és sejteni engedi egyrészt a blogtulajdonos foglalkozását, továbbá hogy az illető többnyire a könyvportékán belül éli az életét, ha meg kívül van rajta, akkor az is csupán azért lehet, mert még nem könyv, csak az lesz, amiben éppen benne van.

A blogcím természetesen az országhatárokon belüli és kívüli irodalomra utal, és sejteni engedi egyrészt a blogtulajdonos foglalkozását, továbbá hogy az illető többnyire a könyvportékán belül éli az életét, ha meg kívül van rajta, akkor az is csupán azért lehet, mert még nem könyv, csak az lesz, amiben éppen benne van.

Egyszerű ez, mint a pofon.

Literatura dentro y fuera

El título del blog hace referencia, evidentemente, a la literatura dentro y fuera de las fronteras, alude a la profesión de la propietaria del blog y también al hecho de que ella normalmente vive la vida dentro del producto libro y si está fuera de él, será porque todavía no es, sólo va a ser un libro en él que ella está en este momento.

Nada más sencillo.

(La página es en húngaro, pero tiene reservada una categoría (En español) en castellano, para los temas relacionados con la literatura española o por otra razón o sencillamente porque sí.)

2 hozzászólás a(z) “Rólam / Acerca de” bejegyzéshez

  1. Kedves Szerző!

    Nagyon jó a somogyi gyűjtés 🙂 Papám szokta mondani, hogy elvisz a bakurász, ne virityülj annyit, én mindig fötrök a táskámban és megkukulok a melegtől.

    Köszönöm, öröm volt olvasni!

    • Kedves Melinda, én meg a virityüljnek örültem nagyon, itt a helye a többi között. Én is köszönöm. Virityül, viribül, ezt a két változatot ismerem.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.